Trenčan Pšeničná hladká múka na kváskovanie 1000 g
Kód produktu: NT-25258
Dostupnosť: 1 - 4 dní
skúšali bezmála 1 rok, kde Naty a Daniela si pravidelne brali vzorky a kváskovali. Všetky výhrady a poznatky sme potom na spoločných stretnutiach konzultovali a riešili, z čoho vznikla táto edícia múk. Múka na kváskovanie musí byť v prvom rade z vysokokvalitnej pšenice, čiže patrí k exkluzívnym múkam na trhu. Ako jediná exkluzívna rada sa môže pýšiť na slovenskom trhu Značkou kvality SK. Múka na kváskovanie má oproti bežným múkam vyššie parametre skoro vo všetkých ukazovateľoch. Hovoríme o ukazovateľoch pekárskych vlastností, kde pri výrobe chleba a pečiva formou kváskovania je táto zvýšená kvalita veľmi dôležitá, a to preto, že ide hlavne o zrenie cesta, ktoré si vyžaduje dlhší čas, pretože cesto musí byť stabilné počas zrenia. Múka na kváskovanie má vyššiu energiu, ako aj amylografické maximum, t.j. enzýmy v nej pracujú pomalšie, čo je žiadúce pre kváskovanie ako také. Môžeme povedať, že na svoju prácu enzýmy potrebujú dlhší čas. Ďalší rozdiel medzi múkami na kváskovanie a obyčajnými múkami je ten, že s nimi pravidelne Naty a Daniela pracujú a takýmto spôsobom je múka pod neustálou kontrolou odborníčok – vývojárok. Všetky veľké zmeny, ktoré Naty a Daniela postrehnú spolu konzultujeme. Pre tie zákazníčky, ktoré budú s touto múkou pracovať sa im budú bežné problémy riešiť oveľa ľahšie a Naty a Daniele navzájom si odkomunikovať, keďže Naty a Daniela tieto múky veľmi dobre poznajú.
- Odkiaľ kupujete obilie? Od slovenských alebo od zahraničných dodávateľov?
- Vylepšujete kvalitu múk nejakými aditívami alebo konzervačnými látkami?
- Plánujete v budúcnosti rozšíriť múky na kváskovanie napr. o špaldové alebo bezlepkové?
EAN 8588001809256
Komentáre
Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.
